Na circa 12 jaar bij verschillende uitzendorganisaties te hebben gewerkt, werd het tijd om een lang gekoesterde droom van mezelf in vervulling te laten gaan. Zodoende heb ik Aydco Personeelsdiensten opgericht in september 2020.

 

Mijn naam is Pascal Dieteren, woonachtig in Beek, gelukkig getrouwd en trotse vader van Ayden & Collin.

 

Ik ben iemand die veel waarde hecht aan eerlijkheid, authenticiteit en humor. ’’Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’’.

 

Ben je op zoek naar een leuke baan of vakbekwaam personeel? Doe je dit het liefst vanuit een volwaardig partnership met iemand waar je volledig op kan vertrouwen?

 

Laat me dit dan gelijk weten! Ik ga graag een keer met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. En oh ja, ik drink mijn koffie zwart!

 

Welkom bij Aydco Personeelsdiensten!

Met jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddelingsbranche zijn wij dé specialist wanneer het aankomt op het matchen van de beste en leukste mensen en opdrachtgevers. Dit doen we op een professionele, maar tevens ook ludieke manier. Een goede relatie met zowel onze kandidaten als klanten staat bij ons op nummer 1.De diensten die wij aanbieden om dit mogelijk te maken zijn uitzenden, detacheren en werving & selectie.Met onze kernwaarden als basis zijn wij altijd in staat om maatwerk te leveren.Op zoek naar een nieuwe baan of medewerker? Ongeacht de grootte van de organisatie, wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.Vanwege onze passie voor recruitment en de voldoening die ons dit geeft luidt onze slogan: “Wij vinden wat bij jou past!”.

Oprecht

‘’What you see is what you get’’. Bij Aydco zijn wij er voor jou! Wij halen oprecht voldoening uit het op een correcte manier helpen van mensen in een volgende fase in hun carrière.

Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Zowel onze kandidaten als klanten staan ten allen tijden bij ons op nummer 1 en dat proberen we dan ook altijd te laten blijken aan de hand van korte communicatielijnen, transparantie en snelheid. 

Gedreven

Waar de een stopt, zetten wij net die stap extra. Wanneer wij een match zien zetten wij alles op alles om de andere partij(en) dit ook in te laten zien. Om dit te kunnen bereiken zijn wij van mening dat gedrevenheid in doen en laten doorslaggevend is. Daarnaast zijn wij ons uitermate bewust van de behoefte aan flexibiliteit vanuit de arbeidsbemiddelaar. Dit is dan ook de reden dat wij ervoor hebben gekozen om naast de reguliere openingstijden bereikbaar te zijn en blijven voor onze kandidaten en klanten om hen optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij streven ernaar om onszelf ten gunste van onze kandidaten en klanten te blijven verbeteren. Wat vandaag kan doen we ook vandaag en stellen we niet uit tot morgen. 

Goede dosis humor

‘’Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’’. Dit is en zal altijd ons motto blijven. Wij halen veel voldoening uit ons werk en hechten veel waarde aan plezier op de werkvloer. 

Een goede relatie met zowel onze kandidaten als klanten is van groot belang voor ons!

Een goede dosis humor in combinatie met kwalitatief goed werk is naar ons inziens dan ook dé basis hierin wat uiteindelijk kan leiden tot een mooie langdurige relatie. 

Onze backoffice flexpedia

Bij uitzenden is er sprake van gescheiden verantwoordelijkheden tussen de juridische werkgever (het uitzendbureau) en de opdrachtgever (inlener) waar de kandidaat gaat werken. De inlener heeft zeggenschap over het werk, de taakinhoud en is verantwoordelijk voor de werkomstandigheden. Het uitzendbureau heeft het juridisch werkgeverschap. Aydco Personeelsdiensten B.V. heeft het juridisch werkgeverschap uitbesteed aan Flexpedia B.V. Flexpedia biedt een backoffice dienstverlening aan intermediairs zoals Aydco Personeelsdiensten B.V.. Zij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, NBBU, en zijn NEN gecertificeerd. Zij zijn bovendien aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid SNU. Hiermee krijg je de zekerheid die je als inlener nodig hebt dat de bepalingen van de CAO en wettelijke bepalingen correct worden uitgevoerd. Het biedt ook zekerheid op een correcte uitvoering van de verloning en het doen van alle afdrachten die uit de verloning voortkomen. Lees de informatie voor inleners.
Aydco Personeelsdiensten B.V. is altijd jouw eerste aanspreekpunt. Wij regelen het totstandkomen van de overeenkomst tussen onze opdrachtgever (inlener), onze kandidaat (uitzendkracht) en onze backoffice (Flexpedia).